Žhavé novinky v Národním plánu obnovy

Vzhledem k nebývalému zájmu o program s názvem Národní plán obnovy jsme se rozhodli pro další živé vysílání plné žhavých novinek a praktických tipů.

Vzhledem k nebývalému zájmu o program s názvem Národní plán obnovy jsme se rozhodli pro druhé živé vysílání. Denně sledujeme vývoj a jsme v kontaktu s odpovědnými osobami. Shromažďujeme důležité body i praktické tipy a rádi se o ně podělíme právě prostřednictvím oblíbeného živého vysílání na YouTube.

Jak se přidat?

Stačí ve středu 6. 4. ve 14:00 kliknout na tento odkaz: https://youtu.be/1q1GRHS3xEo.

Ještě spolehlivější je přihlásit se teď hned k události na Facebooku, vysílání se vám bude samo připomínat a v události potom jednoduše najdete i odkaz na vysílání.

Co je Národní plán obnovy?

Národní plán obnovy je programem s rekordním objemem peněz a řadou velmi zajímavých příležitostí k získání finančních prostředků a také s širokým okruhem oprávněných žadatelů. V těchto dnech prochází intenzivním vývojem.

Co vás ve vysílání čeká?

  • praktické informace k již vyhlášeným výzvám Národního plánu obnovy

  • ostatní důležité informace přehledně a jasně

  • doporučení a tipy opřené o komunikaci s odpovědnými osobami a také o dlouholeté zkušenosti

Vysílání je zcela zdarma.

Těšíme se na vás

Váš Dotační průvodce

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.