Živé vysílání: fotovoltaika na veřejných budovách

Dotace na fotovoltaiku na veřejných budovách nepřestává přitahovat pozornost a přinášet celou řadu doplňujících otázek a potřeb konzultovat nápady nebo konkrétní záměry.

Dotace na fotovoltaiku na veřejných budovách nepřestává přitahovat pozornost a přinášet celou řadu doplňujících otázek a potřeb konzultovat nápady nebo konkrétní záměry. Proto jsme se rozhodli připravit živé vysílání, které se bude věnovat nejrůznějším prvkům tohoto titulu a ve kterém vedle srozumitelně předaných detailů výzvy nebude chybět ani praktický pohled odborníka plný tipů a doporučení. Po tomto vysílání budete mít lepší představu o obsahu výzvy i o tom, jestli je dotace vhodná právě pro daný záměr. Rádi s vámi následně probereme další podrobnosti.

Co všechno vás ve vysílání čeká?

👉 jak funguje dotační proces
👉 jak poznat, že se tato dotace vyplatí v daném případě
👉 jaké aktivity titul podporuje
👉 jaké jsou způsobilé výdaje
👉 co musí obec pro účast v dotačním procesu udělat
👉 jak na žádost a přílohy
👉 důležité informace k projektové dokumentaci
👉 řada dalších praktických tipů a doporučení

Jak se zúčastnit?

Přidat se můžete kliknutím na tento odkaz, vysílání začne v pondělí 14. 11. v 15 hod: https://youtu.be/NguqmnCVcgw.

Můžete se také přihlásit k události na Facebooku, vysílání se vám bude samo připomínat a v události potom jednoduše najdete i odkaz na vysílání.

Než spustíme vysílání

Chcete se teď podívat na detaily výzvy zpracované na našem webu? Tady jsou.

Těšíme se na vás!

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.