Živé vysílání: Národní plán obnovy

Rekordní objem peněz a řada velmi zajímavých příležitostí k získání finančních prostředků, to je Národní plán obnovy!

Mimořádnost programu s názvem Národní plán obnovy přilákala opravdu nebývalý počet sledujících včerejšího živého vysílání. To je ale teprve začátek a my se těšíme, až se do projektů společně pustíme.

Zájem o téma je skutečně velký a naše komunikační kanály zaplavily dotazy. Vybrali jsme ty nejčastější a rovnou přidáváme odpovědi, které se mohou hodit i Vám:

1) Nestihl/a jsem vysílání, je někde záznam?

Ano, záznam celého vysílání je volně dostupný tady. Čím dřív si ho přehrajete, tím větší budete mít náskok. Zazněla řada jasných a praktických tipů, jak postupovat a čím získat při vyhodnocování žádostí plusové body. Na zhlédnutí Vám bude stačit necelá půlhodina.

2) Je k dispozici prezentace nebo jiný podkladový materiál, ať si nemusím všechno psát?

Skvělý podnět, děkujeme za něj. Na tomto odkazu si můžete stáhnout prezentaci převedenou do pdf. Ať slouží!

3) Jak se dozvím více informací k jednotlivým výzvám?

Většina výzev je ve fázi „před vyhlášením“. Máme tedy zatím předběžné informace, které se potvrdí či upraví v den vyhlášení výzvy. V každém případě sledujte nadále naše newslettery, ve kterých vždy najdete nejčerstvější zprávy, podrobnosti nebo odkazy na námi zpracované důležité detaily. Vybíráme to podstatné a „překládáme“ do srozumitelné podoby.

4) Potřebuji informaci konkrétně k mojí situaci/osobě nebo k mému subjektu, k mé obci apod. Co mám dělat?
Nejjednodušší je napsat nám co nejdřív přes kontaktní formulář nebo zavolat na naši informační linku +420 605 283 808 a využít bezplatné konzultace. Rádi zapojíme naše dlouholeté zkušenosti, abychom Vám co nejlépe poradili a našli ideální řešení.

Máte-li jakékoliv další dotazy, neváhejte se nám ozvat.

Jsme tu pro vás.

kontaktní formulář
informační linka: +420 605 283 808

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.