Živě: 870 milionů Kč na projektovou přípravu

Ministerstvo pro místní rozvoj poskytne 870 milionů Kč na přípravu projektů, které reagují na digitální a zelenou transformaci.

Co se děje

Ministerstvo pro místní rozvoj poskytne 870 milionů Kč na přípravu projektů, které reagují na digitální a zelenou transformaci. Podpořeny budou malé i velké projekty i akce, které již byly zařazeny do nějaké dotační výzvy.

Konkrétně lze získané prostředky využít na celou řadu aktivit od projektových dokumentací a studií přes soutěžní dokumentace až po smlouvy typu Design&Build, PPP a EPC, a to v opravdu pestré škále oblastí, např. odolnost krajiny, mobilita, výstavba škol a zdravotnických zařízení, zkvalitňování veřejného prostoru a další. Více informací o výzvách najdete tady.

Živé vysílání

Všechny důležité detaily jsme pro vás zpracovali optikou mnohaletých zkušeností a podělíme se o ně s vámi během živého vysílání, ve kterém můžete také klást dotazy. Přidejte se, a získejte tak užitečný informační náskok a jasnou představu o tom, co dál.

Kdy a kde

Začínáme v pátek 23. 2. 2024 v 10:00.

Vysílání bude probíhat na platformě YouTube. Stačí kliknout sem a jste tam.
Sledovat nás můžete i na Facebooku, a to na tomto odkazu.

Těšíme se na vás!

Než začneme

Než se do toho pustíme, podívejte se na projekty, které se podařilo realizovat díky dotaci. Neváhejte se nás na cokoliv zeptat.

Váš průvodce světem dotací od A do Z

Za roky práce máme dokonalý proces, od podání žádosti po výběr dodavatele. Věnujeme se územně samosprávným celkům, spolkům, sociálním službám a dalším subjektům neziskového sektoru.